A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
Törzsvásárlói regisztráció
Jutalékrendszer
Online hálózatépítés

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

 

A webshop üzemeltetője, kiszolgálója a DXN Europe Kft.

Székhely: 1081 Budapest, Rákóczi út 63.

Cégjegyzék száma: CG 01-09-956336

Adószáma: 11723152-2-42


A weboldal bérlője, és kezelője:

 

Németh László ID számom: 310000252

Telefonszámom: +36307379537

Email címem:wellnessitalok@gmail.com

 

 

 

 

 

Angol, Német, Ukrán, és Orosz nyelvû honlapok:

 

englishnemetukran orosz

 


 


 

 

 

 

1. Hogyan csatlakozhatok a DXN –hez? Mire kell ez a sok adat? Muszáj mindet kitöltenem? Van itt különbség a törzsvásárlók és az üzletépítõk között, ezt jelezni kell valahol mit szeretnék? Van valami elõírt kötelezõ vásárlás? Lehet késõbb módosítani az adatokon?

A DXN hálózati marketinges cég, vagyis a termékeket csak forgalmazókon keresztül tudja elérni , megvásárolni. Természetesen ha a honlapon keresztül vásárol ezt Ön észre se veszi, de vásárlásai után a honlap tulajdonosa jutalékot kap, vagyis Õ az a bizonyos személy aki által ön a céghez kötödik. Mint minden MLM rendszernél , itt is meg van a lehetõsége Önnek is , hogy ne kisker áron , hanem forgalmazói kedvezményes áron vásároljon, ha elvégez egy egyszeri regisztrációt, s befizeti annak egyszeri 4000Ft +Áfa díját!

A regisztráció helye a honlapom üzleti lehetõség menûjénél van a tagsági szerzödésre kattintva!

Mielött megijedne a rengeteg bekért adattól, megnyugtatom ha Ön csak vásárolni akar, elég a nevét, címét, telefonszámát, és email címét helyesen megadni! Mi nem élünk vissza az adataival így a többi adatot is megadhatja helyesen de ha bizalmatlan ez ne tartsa távol a vásárlástól! Mivel a szoftver nem engedi tovább csak ha kitölti az adatokat, ezért az anyja neve, személyi igazolvány szám vagy útlevélszám, születési idõ helyére azt ír amit akar, illetve ha nincs otthoni telefonja akkor mindkét helyre irja a mobilszámot.
A társ , és az örökös adatai illetve a bankszámlaszám késõbb is megadható, és csak azoknak fontos akik jutalékot kapnak a számlájukra, ami majd örökölhetõ is lesz .
A rendszer nem tesz különbséget törzsvásárló és üzletépítõ között ezért ha csak a termékek érdeklik, senki se kötelezi üzletépítésre, s
nincs kötelezõ elõírt vásárlás sem! Csupán egy terméket kell évente megvásárolnia ahhoz, hogy bent maradhasson a rendszerben és nagyker áron vásárolhasson! De bármikor úgy gondolja, hogy mégis élne az üzletépítési lehetõséggel, akkor minden módosítás nélkül bekapcsolodhat az üzleti részébe is a cégnek, s addigi vásárlásai is beszámítanak üzleti minõsülésébe!
A néven kivül minden adat módositható a késöbbiek során!

 


2. Lehet vállalkozóként vagy cégesen regisztrálni? Milyen számlát kapok és hogy kapom meg a jutalékom? Kell ehhez az üzlethez vállalkozói igazolvány?

A céghez csak magánszemélyek csatlakozhatnak, vagyis ha cég regisztrál be , annak is valamilyen személy nevében kell megjelennie a regisztrációkor. A számlázáshoz és a jutalék elszámoláshoz természetesen meg lehet adni a cég nevét és adatait amiket a törvény elõír. Alapjáratban nem kell vállalkozói igazolvány a munkához, mivel itt nem folyik közvetlen értékesítés csak közvetités van és a cég szolgál ki mindenkit. Ha valaki maga akarja értékesíteni például boltjában kisker áron , akkor neki vállalkozónak kell lenni és ebben az esetben õ állítja ki a számlát a vevõnek. Egyébként a cég szolgál ki és adja a számlát a vevõknek akár kisker áron vásárol a honlapon, akár regisztrált tagként vásárol. A hálózatunkban képzödött forgalom után a jutalékot az adott bankszámlára utalja a cég általában minden hónap 22 -ig!


3. Mennyit lehet itt keresni?

Mivel a hálózati marketing lényege és elönye a folyamatos növekedés, így a helyes válasz az, hogy egyre többet és többet! Mivel ez nem piramis játék hanem a jutalék a termékforgalmazásból ered, így annak nagysága is a forgalomtól függ! Nincs igazgatói fizetés, vagy rubin, illetve gyémánt fizetés. A pénz nem a színtekért jár hanem az a havi forgalom után. Általánosságban elmondható hogy a 4500 pontot elért és igazgatóvá vált tagok már jóval többet keresnek mint amennyi a 100 pontos havi saját fogyasztásuk,így a termékeik már ingyen vannak sõt pénzkiegészítésük is marad . Esetleges munkahelyet kiváltó jövedelem a gyémántszíntnél keletkezik, azelött senkinek se tanácsoljuk, hogy feladja munkahelyét állását, s persze utána se muszáj, pláne ha szereti azt is! A kompenzációs tervben szereplõ példa alapján , ha valaki a saját 100 pont vásárlása mellé talál 3 embert havonta, aki 100 ponttal csatlakozik, vagyis hajlandó napi kb 500 Ftot átcsoportosítani a költségvetésében DXN egészséges termékekre, és ez másólodik minden hónapban , vagyis mindenki hoz újabb 3 embert akik szintén hoznak 3 embert akkor a 6. hónapban már gyémánt vagy és a bónuszod akár 1 millió forint is lehet! Persze ha te ezt csak 5 év alatt éred el az se rossz! Nem gyorsan kell meggazdagodni, hanem nagyon!


4. Hogyan csatlakozhatnak hozzám az emberek? Külföldieknek is lehet?

Csatlakoztatni embereket 2 féle módon lehet:

Online az üzleti lehetõség menûben levõ tagsági szerzödés kitöltésével vagy manuálisan papir alapon a letöltések menûben található nyomtatvány letöltésével, kitöltésével. Az online regisztrációról rögtön emailt kell kapnia a regisztrálónak illetve a honlap tulajdonosának is ! Ha ez nem érkezik meg akkor valószinüleg nem sikerült ezért újra meg kell csinálni jobban odafigyelve az egyes lépésekre! A manuális regisztrációra meg érdemes telefonon rákérdezni megérkezett-e!

Külföldiek regisztrációja is Magyarországon történik Európa esetében. Olyan országokban más kontinenseken ahol már jelen van a DXN , a regisztrációt az adott ország honlapján vagy nyomtatványán kell elvégeznie az ott lakónak, a szponzor rovatban pedig a mi nevünket és ID számunkat kell feltüntetnie. Ilyen esetekben azért jó a budapesti iroda segtségét kérni!

 

5. Hogyan vásárolhatok, juthatok a termékekhez?

 

Mint írtam kisker áron bárki vásárolhat a honlapon keresztül és a GLS kiszállítja. Ha regisztrált tag már akkor a regisztrációval egyidõben is már kérhet termékeket, a megjegyzés rovatba írva, így megsporólhat egyszeri postaköltséget! A késöbbiekben rendelését leadhatja emailben vagy faxon. Elöre utalás esetén 1100Ft-ért , utánvételnél 1600Ft ért viszi ki a termékeket a GLS. Egy helyen lakók csoportosan is rendelhetnek és akkor egy csomagban egy költséggel viszi ki a GLS. Legolcsóbb természetesen a személyes átvétel a budapesti központban vagy az országban már 20 helyen lévõ service centerekben.

 

 

6. Mi a jutalékfelvétel feltétele?

 

 

Ha valaki jutalékot szeretne kapni a saját vásárlásai után, egy adott hónapban 100 pontértékben kell vásárolnia. Minden terméknek van pontértéke, ami a „Letöltések" menüpontban található „Termékmegrendelõ nyomtatványon" megtekinthetõ. Hangsúlyozni szeretném, hogy a havi 100 pont (akár 16.000 Ft alatti összegbõl is kihozható) vásárlási „kötelezettség" csak akkor lényeges, ha további visszatérítést szeretnél kapni a saját vásárlásodból az adott hónapban. Ha nem teljesíted ezt a feltételt, nem történik semmi más, csak abban a hónapban nem leszel bónuszra jogosult.

Ha valaki a hálózatában található emberek vásárlásai után is szeretne jutalékot kapni, a hálózatának összesen 200 pontértékben kell vásárlást lebonyolítania. Ha már van egy levélt igazgatód akkor ahhoz hogy utána jutalékot kapj a 100 pont saját vásárlásod mellett egy másik lábon meg kell lenni további 200 pontnak!

A fenti teljesítményelvárások olyan minimálisak, hogy ha valaki csak ezen eredményeket éri el, a várható jövedelme sem lesz említésre érdemes. A vásárlásért járó pontok nemcsak hónapon belül, han em folyamatosan összeadódnak, tehát ha valaki egy adott hónapban pl. 100 pontértékû saját, a hálózata pedig összesen 800 pontértékû vásárlást bonyolít, a következõ hónapot már 900 pontos szintrõl kezdi.

A pontértékeknek csak a Star Agent (igazgatói szint) eléréséig (4500 pont) van jelentõségük ami havi 900 ponttal öt hónapon belül teljesíthetõ. A DXN MLM-rendszere mentes a más MLM-hálózatokban megszokott, olyan kényszerítõ eszközöktõl, mint a megelõzés, leválás, havonta nullázódás, kötelezõ kvalifikáció stb.


A DXN MLM-üzlete többféle hálózati bónuszból áll


Csoport bonusz (havi 100 PPV és 300 PGPV) 6% - 21%
Igazgatói Csoport bonusz 25% - 37%
Fejlesztési bonusz 15 %
Nemzetközi profit osztalék 2 %
Vezetõi bonusz 15%
Utazási Szeminárium Ösztönzõ 2%
Egyszeri Készpénz Ösztönzõ 41.400 Ft
Egyszeri Utazási Ösztönzõ 279.000 Ft

Minden teljesítményhez (elért pontértékhez) tartozó jutalékszint és az alattad lévõ munkatársad által elért jutalékszint közötti különbség lesz a jövedelmed a hálózatodban elért havi értékesítések függvényében.


7. Hogyan érdemes építkezni, szélességben vagy mélységben?

 

Mivel a gyémánt minõsüléshez 6 igazgatói láb szükséges ezért az elsõ lépés megtalálni azt a 6 embert akikkel szívesen dolgoznál együtt és akik a vezetõid lesznek! Anyagi haszon vagy segítség miatt be lehet és érdemes rokonokat , barátokat ide beregisztrálni és alájuk építkezni, de ha õk csak "téglák" a rendszerben és nincs szándékuk üzletet építeni, vezetõvé válni akkor a pénz az övék lesz ,de te már nem 6 hanem 36 ember vezetõje vagy és az sokkal nehezebb, mintha csak 6 vezetõddel kéne komolyan összefognod! Ha ezt a hatos modellt másolod, és mindenki a csapatodban ezt másolja, persze a havi 100 pontos vásárlást betartva , akkor 2 hónap alatt igazgató lehetsz és fél év után már ha kiszámolod fél millió körül lehet a bónuszod!

Az elsõ vezetõi színt a Star Agent amit 4500 pont forgalom után érsz el, függetlenül attól, hogy ezt egy hónap vagy 2 év alatt érted el! Utána már nem a pontok számítanak hanem az igazgatóid száma .
3 igazgatóval a frontodon SR Rubin 6 igazgatóval SD Diamond vagy és ez még megy tovább.

 


8. Hogyan kaphatok saját DXN honlapot, mik a feltételek, mennyibe kerül?

 

A 300 és 500 pontos üzleti csomaggal csatlakozok ingyen kapják a honlapot ,
A 2009. december 31-ig csatlakozó törzsvásárlók esetében a fenti weboldalárakra az alábbi kedvezményes árat biztosítjuk: Aldomainon és saját domain néven biztosított weboldal esetében 1.000,- Ft + Áfa / hónap vagy 10.000,- Ft + Áfa / év (a díj nem tartalmazza a domain regisztráció költségét).

A fenti költségek a weboldal aktiválását követõ hónap 10-ig esedékesek.
Minden megkezdett hónapra a
teljes havi díj fizetendõ.
A weboldal az elsõ év letelte után díjmentessé válik amennyiben az egy éve alatt a törzsvásárló: legalább 1200 saját PV vásárlást teljesít (mindegy, hogy milyen havi bontásban) és legalább 2400 PV vásárlás volt összesen a hálózatában a saját vásárlásain kívül.
A célunk az, hogy a jövõben is mindenki díjmentesen férjen hozzá a weboldalhoz, ezért születtek a fenti minimális teljesítmény elvárások.

 

 

 

 9. Hogyan érdemes építeni az üzletet online vagy offline?

 

 

Erre nincs sablon válasz. Van aki profi üzletkötõ, aki mindenkivel szóba áll, aki elismert és véleményformáló személyiség . Neki nem okoz gondot a termékekrõl hitelesen beszélni, és a környezetére jó hatással lenni.

Az ilyeneknek sokkal jobban megy az offline kommunikáció mint a honlapokkal pepecselés. Vannak akik viszont akik "bezárkozva" élnek és maximum a szomszéddal találkoznak nap mint nap. Az õ számukra az online kommunikáció marad mint kitörési lehetõség. Õszintén szólva ez utóbbi sokkal lassabb, és nehezebb mint az offline, föleg annak köszönhetõen, hogy egyrészt a termékeink élvezeti cikkek és interneten keresztül nem lehet megkóstoltatni , másrészt az internet olyannyira el van már árasztva a meggazdagodást igérõ ajánlatokkal, hogy ott bizalmat és kapcsolatokat szerezni sokkal nehezebb. De nem reménytelen és egy kis tanulással minden fogás és szakmai "trükk" elsajátitható!

 


10.
Mi az a intranet?


 

 

 

 


Az intranet egy belsõ hálózati rendszer , ahol a tagok naponta értesülnek az újdonságokról, ahol letölthetik a tanitásokat, filmeket, bemutatóanyagokat stb amik az üzletépítésüket segíti. Ott van a weboldalak szerkesztõ felülete és a webiroda is ahol látják csapatuk növekedését, és a tagok aktivitását vásárlásait is figyelemmel kisérhetik. Saját hírlevél küldõ szoftwerrel pedig automatikus és saját hírleveleket is küldhetnek onnan! Az intranet hozzáférés ingyenes , minden beregisztrált tagnak jár!

 


11. Milyen rendezvények és tájékoztatók vannak ahová küldhetem, vihetem az embereket?

 

 

 


Nyilvános rendezvény rendszeresen egyenlöre csak Budapesten van minden szerdán 18 órakor a DXN központi irodájában. A vidéki illetve külföldi prezentációk idõpontjáról az intraneten vannak mindig friss információk. Az interneten úgynevezett webkonferencia keretén belül minden hétfõn este 20 órakor tartunk nyilvános tájékoztatót, amire a belépõ linket a honlap tulajdonosától kell igényelnie.

 


12. Melyik betegségre mit ajánlanak, milyen adagolásban?

 

 

 


Ilyen kérdésekre a magyar törvények elvárásai miatt nyilvánosan nem válaszolhatunk, mivel ezek a nevezetes törvények tiltják, hogy azt állitsuk termékeinkrõl, hogy azok egészségesek így azt se mondhatjuk meg melyik mire használ és milyen mennyiségben. Amig a gyógyszerlobbi uralja a "betegségügyet" addig a táplálékkiegészítõket gyártó cégek mást nem tehetnek minthogy személyes beszélgetés alapján adnak tanácsokat vevõ jelöltjeiknek. Ha már csatlakozott a céghez a belsõ intranetes hálózaton vannak, orvosi tapasztalatok, prezentációk és konkrét esettanulmányok amik alapján dönthet, hogy mit és milyen mennyiségben szedjen. Konkrét kérdéseket is feltehet cégünk orvosai, természetgyógyászai illetve a maláj ganoterepeuta szponzorunk számára.

 


13. Mennyi a termékek ganoderma tartalma? Érezhetõ ez a kávé ízén?

 


Az italok ganoderma tartalma információink szerint 20%, és általában mindkét fajtából tehát a GL és a RG kivonatból is van bennük. Minden kávé kiváló minõségû brazil arabica fajta és ezekhez van hozzákeverve a ganoderma és a többi gyógynövény is!

 


14. Milyen anyagok vannak amik támogatják az üzletépítést?

 


Ezek köre fokozatosan bõvül. Egyenlöre a honlap a fõ támogató eszköz, de van már termék szórólap 8 nyelven, van egy kis füzetecske ami a ganoderma tulajdonságairól szól, és azokról a hivatalos kutatási eredményekrõl amik alapján méltán állithatjuk, hogy a ganoderma a gyógynövények királynéja, a benne található több mint 200 hasznos anyagnak köszönhetõen!

 

 

 

 

 

 

 

15. Miben különböznek a termékek a más cégeknél kapható hasonló termékektõl?

 

 


Magyarországon jelenleg közvetlen kiszolgálással csak a DXN árul ganoderma kávét, bár van egy kisebb cég amely a DXN-bõl vált ki 12 éve és hasonló termékeket forgalmaz romániai raktárból kiszolgálva.
A DXN Malajsia legnagyobb MLM importöre, melynek stabilitását az adja, hogy nem csak a tõzsdén van fent így adatai nyilvánosak, hanem a táplálékkiegészítõkön kivül még ingatlanfejlesztõ, városokat építõ diviziója is van illetve egy komoly utazási irodája. Ezek stabil háttért adnak a kutatásokhoz, fejlesztésekhez és ahhoz , hogy mindent egy kézben fogjanak össze, így a minõségre ne csak a kiváló éghajlati adottságok adjanak biztositékot, hanem a jól finanszirozott kutató és orvosi gárda is!

 

 

 

16. A LEGFONTOSABB KÉRDÉS AZONBAN AZ, HOGY ÉLETEDNEK MIKOR ÉRSZ EL ABBA A SZAKASZÁBA, AMIKOR AKARSZ ÉS KÉPES VAGY VÁLTOZTATNI AZ ÉLETSTILUSODON, ÉLETRITMUSODON ÉS EGÉSZSÉGI ILLETVE ANYAGI ÁLLAPOTODON?!

HA A VÁLASZOD A MOST AKKOR ITT AZ IDÕ AZ ELSÕ LÉPÉST MEGTENNI A SIKERES EGÉSZSÉGES ÉS SZEBB JÖVÕD FELÉ!
REGISZTRÁLJ BE MOST!

 

 

 

 

 

                                                                                                           

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

 

 

 

Természetgyógyászat

www.CégMarketing.hu

Ingyen linkgyűjtemény

Szakkatalógus.hu

Weboptim Keresőoptimalizálás

Seo Keresobarat
Linkgyujtemeny

Wellness kávé linkgyűjtemény

Érdekesweb link directoryÉrdekes Weblap Szavazás

 

DXN, kávé, ganodermakivonat, ganoderma lucidum, ganodermakávé, gyomorégés, savasodás, magas vérnyomás, szerves germánium, mellékhatás, ganoderma gomba, pecsétviasz gomba, immunrendszer, öngyógyító a kulcsszavak

 

 


DXN Egészséges kávé

 

Üzenet küldése:

 

Név:
E-mail:
Üzenet:  
Írd be a képen látható szöveget! captcha
Kérek egy újat!A weboldal tárhelyszolgáltatója a Profitárhely Kft.
Elérhetőség:
http://www.profitarhely.hu/kapcsolat